Hezkuntza proiektua eta proposamen pedagogikoa Haur Hezkuntzako lehenengo zikloko ikastetxeetan : prestatzeko gida / egilea, Nafarroako Gobernua, Hezkuntza Departamentua (0-3 bilduma, 2009)
Nafarroako Gobernuko Hezkuntza Departamentuak 0-3 urte bitarteko ikastetxeetan Orientazio Gida hau argitara eman du IHPa eta Proposamen Pedagogikoa prestatzeko. Helburua da Nafarroako Foru Komunitateko tresna teknikoa eskaintzea haur eskolei beren03_n2_interior-EU.qxd:03_n2 28/8/09 10:17 Página 6 hezkuntza proiektua eta proposamen pedagogikoa prestatzen laguntzeko. Material hauekin Departamentuak laguntza eskaini nahi du Nafarroako Haur Hezkuntzako lehenengo zikloko ikastetxe guztiak beren funtzionamendu egokirako beharrezkoak diren baldintza guztiak bermatu ahal ditzaten. Horretarako, Haur Eskolen kalitatea handituko duen eta bere nortasunaren ezaugarriak indartuko dituen tresna tekniko baten ondorio positiboak babestuko ditu, lehen adin hauek prestatzeko zereginari ekiten diotenen laguntzarekin.