Koloretako Matematika - Undabarrena, Nerea; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2016)
Cuisenaireren erregeletak zer diren azaltzen da eta ,erregeletaz baliatuz, kontzeptu matematikoak lantzen dira.
2016/03/18
Lehen Hezkuntza, 1. eta 2. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak