Proiektu dokumental integratuak / Rosa Piquín Cancio (Blitz. Eskolako liburutegiko bilduma. Sorta berdea (Nafarroako Gobernua), 2012)
litz sail berdeko zenbaki berri honekin gure asmoa da beste ekarpen bat egitea irakasleek behar dituzten tresnak izan ditzaten beren ikasleekin bai liburutegian eta bai handik kanpora ere lan egiteko