Sailkapen Hamartar Unibertsala Eskola Curriculumetan - Nafarroako Gobernua. Hezkuntza Departamentua ([Iruñea] : Nafarroako Gobernua, Hezkuntza eta Kultura Departamentua, 2001)
Sailkapen Hamartarra Unibertsalaren berri eman, eta eskola liburutegia antolatzeko nola aplikatu behar den azaltzen da.
Keywords: Eskola-liburutegiak; Baliabide digitalak; Monografiak