Sailkapen Hamartar Unibertsala Eskola Curriculumetan / [testuak, Pedagogi Berrikuntzako Zerbitzuko Dokumentazio Zentrua] (Blitz. Eskolako liburutegiko bilduma. Sorta urdina (Nafarroako Gobernua), 2001)
Sailkapen Hamartarra Unibertsalaren berri eman, eta eskola liburutegia antolatzeko nola aplikatu behar den azaltzen da.