Eskolako liburutegian nola ikasi eta ikertu : erabiltzaileak prestatzen / [egilea] Mª Jesús Illescas - Illescas, Mª Jesús (Blitz. Eskolako liburutegiko bilduma. Sorta berdea (Nafarroako Gobernua), 2003)
Irakurketari eta eskola liburutegiaren eginkizunari buruzko hausnarketaz gain, irakurtzeko ohiturak sortzen lagungarria izan daiteke. Eskola liburutegian antolatutako kulturako zenbait jardueraren garapena aurkezten du.