Eskolako liburutegia : irakurtzeko, idazteko eta ikasteko gune bat - Coronas, Mariano; Bastida Machiñena, Asís; Nafarroako Gobernua. Hezkuntza Departamentua ([Iruñea] : Nafarroako Gobernua, Hezkuntza eta Kultura Departamentua, 2000)
Irakurketari eta eskola liburutegiaren eginkizunari buruzko hausnarketaz gain, irakurtzeko ohiturak sortzen lagungarria izan daiteke. Eskola liburutegian antolatutako kulturako zenbait jardueraren garapena aurkezten du.
Keywords: Eskola-liburutegiak; Baliabide digitalak; Monografiak