Nafarroako sinboloak - Bastida Machiñena, Asís ([Iruñea] : Nafarroako Gobernua, Hezkuntza Departamentua, 2004)
Chipi-Txapa bilduma honek lagundu nahi die ikasleei Nafarroa hobeki ezagutzen, hartarako behar den materiala eskainiz interes har dezaten beren lurra eta haren historia, haren artea eta Nafarroa hain bere gisako egiten duen ohitura eta hizkuntza dibertsitatea ezagutzeko. Chipi-Txapa bildumaren 1. alea da, bere bitartez Nafarroa erakutsi nahi zaie Lehen Hezkuntzan diharduten ikasleei. Zenbaki hau sinboloei buruzkoa da, alegia: armarria, bandera eta himnoa.
Azalean: Cikak aurkezten du
Keywords: Heraldika -- Nafarroa; Nafarroa -- Sinboloak; Nafarroa -- Historia; Erreferentzia-materialak