Nafarroako foruak eta instituzioak - Bastida Machiñena, Asís ([Iruñea] : Nafarroako Gobernua, Hezkuntza Departamentua, 2004)
Chipi-Txapa bilduma honek lagundu nahi die ikasleei Nafarroa hobeki ezagutzen, hartarako behar den materiala eskainiz interes har dezaten beren lurra eta haren historia, haren artea eta Nafarroa hain bere gisako egiten duen ohitura eta hizkuntza dibertsitatea ezagutzeko. Liburuxka honetan, modu erraz eta dibulgatiboan aditzera ematen da zer jatorri eta zer esangura historiko izan duten Nafarroako foruek -Nafarroako lege bereziak. alegia, hainbat gorabehera historiko gaindituta guganaino iritsi direnak- eta bai Foru instituzioek zer osaera duten ere. Argitarapen hau eskola umeentzat ez ezik, Nafarroa beste eskualdeetatik diferente egiten duten berezitasunak ezagutu nahi dituzten guztientzat ere moldatu da.
Azalean: Cikak aurkezten du
Azalean: Cikak aurkeztun du
Keywords: Foruak- -- Nafarroa; Nafarroa -- Historia; Erreferentzia-materialak