Nafarroako erreinua - Burgo, María Antonia del; Múgica, Matías (Iruña Nafarroako Gobernua. Hezkuntza Departamentua, 2007)
Zenbaki honetan Nafarroako historia aurkezten zaie ikasleei, honako atal hauetan banatuta: Historiaren Aurretik; Baskoiak eta Erromatarrak; Kristauak eta Paganoak; Bisigodoak; Musulmanak; Iruñeko Erreinua; Nafarroako Erreinua; Nafarroako gizartea Erdi Aroan; Done Jakue bidea Nafarroan; Frantziako Dinastiak eta Historia baten amaiera.
Keywords: Euskal Herria -- Historia; Nafarroa -- Historia; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak