Nafarroako erreinua [egileak, María Antonia del Burgo, Matías Múgica] - Burgo, María Antonia del (Chipi-Txapa. Oinarrizko saila, 2007)
Zenbaki honetan Nafarroako historia aurkezten zaie ikasleei, honako atal hauetan banatuta: Historiaren Aurretik; Baskoiak eta Erromatarrak; Kristauak eta Paganoak; Bisigodoak; Musulmanak; Iruñeko Erreinua; Nafarroako Erreinua; Nafarroako gizartea Erdi Aroan; Done Jakue bidea Nafarroan; Frantziako Dinastiak eta Historia baten amaiera.