Adimen gaitasun handiak dituzten ikasleen hezkuntza premiak ebaluatzeko prozesua - Martínez Urmeneta, Iñaki; Ollo Oscáriz, Carlos; Nafarroako Hezkuntza Bereziko Baliabide Zentroa (CREENA) ([Iruñea] : Nafarroako Gobernua Hezkuntza Saila, 2009)
CREENAk itxuratzen dituen gidetako bat daukan CD-ROM bat da. Kontsultarako erreferentzi materiala izan nahi du mututasun selektiboa adimen gaitasun handia duten ikasleen hezkuntza premiak ebaluatzeko prozesuan.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Haur supergaituak; Hezkuntza berezia; Baliabide digitalak; Monografiak