Adimen gaitasun handiak dituzten ikasleen hezkuntza premiak ebaluatzeko prozesua / Iñaki Martínez Urmeneta, Carlos Ollo Oscáriz - Martínez Urmeneta, Iñaki (Nafarroako Gobernua Hezkuntza Saila, 2009)
CREENAk itxuratzen dituen gidetako bat daukan CD-ROM bat da. Kontsultarako erreferentzi materiala izan nahi du mututasun selektiboa adimen gaitasun handia duten ikasleen hezkuntza premiak ebaluatzeko prozesuan.