Erreaktore ez-jarraituak - Antxustegi Bengoetxea, M. Mirari; Fernández Marzo, Florencio; Arotzena Ugalde, Aitor; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2012)
iburu honetan, lehenik, erreaktore homogeneo eta ez-jarraituen kalkulua eta diseinua jorratuko dira. Gero, erreaktore ez-jarraituen ezagutza zabaldu egingo da, zinetika, termodinamika eta diseinu-ekuazioak landuta. Modu horretan, gaur egun industria kimikoaren ekoizpen-sistemetan oinarrizkoa den tresna sakon azalduko da.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Erreakzio kimikoak; Ingeniaritza kimikoa; Baliabide digitalak; Monografiak