Erreaktore ez-jarraituak / M.Mirari Antxustegi Bengoetxea, Florencio Fernández Marzo, Aitor Arotzena - Antxustegi Bengoetxea, M. Mirari (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2012)
iburu honetan, lehenik, erreaktore homogeneo eta ez-jarraituen kalkulua eta diseinua jorratuko dira. Gero, erreaktore ez-jarraituen ezagutza zabaldu egingo da, zinetika, termodinamika eta diseinu-ekuazioak landuta. Modu horretan, gaur egun industria kimikoaren ekoizpen-sistemetan oinarrizkoa den tresna sakon azalduko da.