Enpresarako matematika II / Mª Angeles Intxausti Irazabal - Intxausti Irazabal, Mª Angeles (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2008)
Material hau, 5 gaitan antolatuta dago: - 1. gaian, topologiari dagozkion oinarrizko kontzeptuak ematen dira eta aldagai anitzeko jarraitutasuna lantzen da.- 2. gaian, kalkulu diferentzialaren kontzeptuak jorratzen dira, eta jarraitutasunaren, deribagarritasunaren eta diferentziagarritasunaren erlazioak lantzen dira.- 3. gaian, bi aldagaiko funtzioen optimizazioa lantzen da.- 4. gaian, kalkulu infinitesimalari dagozkien oinarrizko kontzeptuak lantzen dira.- 5. gaian, funtzio inplizituei eta funtzio homogeneoei dagozkien oinarrizko kontzeptuak azaltzen dira.Gai guztietan, teoria azaltzen da eta gai bakoitzaren bukaeran gai bakoitzari dagozkion ariketak proposatzen dira, ikasleek ikasitako kontzeptuak finkatzeko lagungarri izango zaien materiala eduki dezaten.