Nire lehen espazioko liburua / [testua, Emily Bone ; irudiak, Lee Cosgrove ; diseinua, Alice Reese ; itzulpena, Nagore Irazustabarrena] - Bone, Emily (: Ttarttalo, 2015)
Liburu hau ezin hobea da haurrek espazioari buruz ikas dezaten. Irudi xarmangarriz beteta dago, eta makina bat gauzari begiratzeko eta hamaika konturi buruz hitz egiteko bidea zabaltzen du. Zientziaren dibulgaziorako liburua da hau, haurrei zuzendua, horiek espazioaren eta astronomiaren inguruan ikas dezaten, eta, era berean, naturaren eta bizitzaren inguruko galderak piz daitezen beraiengan. Horretarako, astronauta den pertsonaia izango dute haurrek bidaide.