Euskal zuzenbide zibila - Imaz Zubiaur, Leire; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2007)
Euskarriak irakasgaiaren programari dagozkion zazpi gaiak jorratzen ditu, atalez-atal. Lehenengo bloke baten, Zuzenbide zibilaren lehengo eta egungo kontzeptua, haren oinarrizko erakundeak, bere garapen historikoa, kodegintzaren prozesua Estatuaren eta berezko zuzenbidea duten lurralde ezberdinen ikuspuntutik, Kode zibila aldarrikatzea, bere egitura, "foru zuzenbideen" eboluzioa eta Espainiako 1978eko Konstituzioak ekarritako aldaketak jorratzen dira.
Liburu honek UPV/EHUko Euskara Errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Zuzenbide zibila -- -Euskadi; Baliabide digitalak; Monografiak