Badatoz mamuak! - Fernández Sifres, David; Maier, Ximena; Arana, Aitor ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2016)
Etxe batean mamurik egonez gero, nola bidal litezke bertatik? Auskalo, baina Pantxo, Teban eta Josezer nola edo hala saiatuko dira herriko etxe zaharrean bizi direnak bidaltzen. Ez du axola horretarako arropak lisatzen edo puntua egiten, edo mamueraz hitz egiten ikasi behar badute. "Armiarmak arma moduan" erabiltzeko prest ere badaude, irakasle misteriotsu batek iradoki bezala.
Azaleko izenburua: Mamuak datoz!
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: ¡Que vienen los fantasmas!
Keywords: Mamuak; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak