Badatoz mamuak! / egilea, David Fernández Sifres ; itzultzailea, Aitor Arana ; marrazkilaria, Ximena Maier - Fernández Sifres, David (Paper txoriak, 2016)
Etxe batean mamurik egonez gero, nola bidal litezke bertatik? Auskalo, baina Pantxo, Teban eta Josezer nola edo hala saiatuko dira herriko etxe zaharrean bizi direnak bidaltzen. Ez du axola horretarako arropak lisatzen edo puntua egiten, edo mamueraz hitz egiten ikasi behar badute. "Armiarmak arma moduan" erabiltzeko prest ere badaude, irakasle misteriotsu batek iradoki bezala.