Ekuazio Diferentzialak - Garrido Uriarte, Florencio; Ormaetxea Butron, Leyre; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2011)
Egileon jarraibide nagusia izan da, irakurleari oinarrizko gai matematiko nahikoak ematea, hainbat natura- fenomenoak modelizatzen dituen ekuazio diferentzialen mundu erakargarrian murgiltzeko funtsezko oinarria izan dezan. Hori dela eta, egun ekuazio diferentzialen arlo dinamiko eta praktikoan baliabide teoriko oinarrizkoenak deskribatzen dira.
Liburu honek UPV/EHUko Euskararen Arloko Errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Ekuazio diferentzialak; Baliabide digitalak; Monografiak