Txokolatezkoa izan nahi nuke - Agirre Garmendia, Alaine; Salaberria, Leire (Donostia : Elkar, 2016)
Mikeli arreba txiki bat ekarri behar diote gurasoek: Naia, Afrikatik datorren haurra, txokolatea bezain beltza. Mikel pozik dago batetik, baina bestetik ikusten du inork ez diola jaramonik egiten, denen arreta eta mimoak Naiarentzat direla-eta. Zer egingo du orduan Mikelek.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Familia harremanak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Adopzioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak