Txokolatezkoa izan nahi nuke / Alaine Agirre ; marrazkiak, Leire Salaberria - Agirre Garmendia, Alaine (Xaguxar (Elkar), 2016)
Mikeli arreba txiki bat ekarri behar diote gurasoek: Naia, Afrikatik datorren haurra, txokolatea bezain beltza. Mikel pozik dago batetik, baina bestetik ikusten du inork ez diola jaramonik egiten, denen arreta eta mimoak Naiarentzat direla-eta. Zer egingo du orduan Mikelek.