Malen laberinto madarikatuan / Joxerra Garzia Garmendia ; [irudiak, José Ibarrola] - Garzia, Joxerra (Baporea., 1986)
Donostian, Igeldo solastegian, laberinto berezi bat dago: laberinto madarikatu bat. Hainbat eta hainbat persona gesagertu dira bertan, eta agintariek ez dakite zer egin. Gauzak horrela, laberintoan sartzea erabaki du Malenek, eta baita sartu ere. Han barruan, pentsa litezkeen pertsonaiarik bitxienak aurkituko ditu, eta azkenerako komeriak izango ditu laberintotik ateratzeko.