Tunelaz bestaldean - Garzia, Joxerra (Arrigorriaga : SM, 2000)
Martinen bizitza "pena eta mixeria" eta interesgabeko bizimodua da. Hala ere, opor batzuetan kalean gitarra jotzen duen musikari berezi bat ezagutzen du. Ezagutza horren bidez Martinek familia, lagun eta neskekiko harremanen gaineko ikuspuntua aldatu eta gauza guztien sekretua norbere barruan dagoela ikasiko du.
12 urtetik aurrera (berdea)
1999ko "Baporea" lehen saria
Keywords: Musika; Hezkidetza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak