Programazioaren oinarriak : C-ko eta Java-ko praktikak - Abaroa, Gaizka; Bilbao, Nekane; Perfecto, Cristina; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2011)
Liburu hau atal nagusi bitaz osatuta dago:- C programazio lengoaiari zuzendurik dago lehen atala, teoriako oinarrizko kontzeptuak erabiliz programa erraz eta labur batetik abiaturik, kode zailago bateraino iristeko aukera emango duten praktikez osaturik dago.- Bigarrena, Java programazio lengoaiari zuzenduta dago, lehen atalaren egitura bardina jarraituaz.
Liburu honek UPV/EHUko Euskara Errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Java (Programazio hizkuntza); C (Programazio-hizkuntza); Baliabide digitalak; Monografiak