Estatistika / María Merino Maestre : SPSS praktikak - Merino Maestre, María (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2011)
Ikasmaterial honek bi atal nagusi ditu:Lehenengo atalean, bederatzi gairi buruzko bederatzi praktika antolatzen dira ariketa batzuen bidez: datu-baseak, probabilitate-teoria, estatistika deskribatzailea, konfiantza-tartezko zenbatespena, hipotesi-kontraste parametrikoak eta ez-parametrikoak, erregresioa, bariantza-analisia eta kalitatearen kontrola. Praktikotan kontzeptu nagusiak birpasatzen dira hainbat adibideren laguntzaz eta autoebaluaziorako ariketak proposatzen dira. Bigarren atalean, eranskin moduan, ariketak eta bibliografia azaltzen dira.