Babar errege - Brunhoff, Jean de (1899-1937); Billelabeitia, Miren ([Madril] : Alfaguara ; [Bilbo] : Desclée de Brouwer, 1990)
Elefanteen herrian Babar erre eta Kelesta erregina zoriontsu dira. Bakea egin dute errinozeronteekin eta andre zaharra beraiekin bizitzera geratu da. Horregatik, Babarrek, denok elkarrekin diberti daitezen, hiri bat eraikitzea erabaki du.
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Animaliak -- Babesa -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura