Gezurrezko malkoak - Molist, Pep; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli; Urberuaga, Emilio ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2016)
Kokolikoti arreba Kokonutak eta aitak eta amak behin eta berriro gogorarazten zioten krokodiloak ausartak eta zirt edo zartekoak direla, eta ez dutela inoiz ere negar egiten. Hala ere egun batean, Kokolikotek ezin izan zion negarrari gehiago eutsi, eta hemen kontatzen da zer gartatu zen.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Llàgrimes de cocodril
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Krokodiloak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak