Gezurrezko malkoak / egilea, Pep Molist ; itzultzailea, Mari Eli Ituarte ; marrazkilaria, Emilio Urberuaga - Molist, Pep (Paper txoriak, 2016)
Kokolikoti arreba Kokonutak eta aitak eta amak behin eta berriro gogorarazten zioten krokodiloak ausartak eta zirt edo zartekoak direla, eta ez dutela inoiz ere negar egiten. Hala ere egun batean, Kokolikotek ezin izan zion negarrari gehiago eutsi, eta hemen kontatzen da zer gartatu zen.