Erakundean izaten diren prosezu psikosozialak - Arnoso, Ainara; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2014)
Idazlan hau osatzen duten zortzi atalen bidez, erakundean izaten diren prozesu psikosozialak aztertzen dira, banakoak eta taldeak eragile izanik. Horretarako, lehenik eta behin ezinbestekoa izango da erakundeko partaideen portaerak sakonki ezagutzea, banakoen prozesuak aztertuz (motibazioa, frustrazioa, asebetetzea, estresa, hautematea). Eta bigarrenik, nahitaezkoa da talde- edo erakunde-portaerak aztertzeko beren aldagaien berri izatea (komunikazioa, gatazkak, lidergoa, erakunde-giroa eta erakunde-kultura).
Liburu honek UPV/EHUko Euskara Errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Hauteskundeak; Psikologia politikoa; Baliabide digitalak; Monografiak