Altxor kutxa - Arana, Aitor; Huertas, Rosa; Rubia, Kike de la ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2016)
Sofiak udako oporrak hondartzan emango ditu eta, bertan, haren bizitza eta Migelena aldatuko dira. Bien patua euren eskuetan dago eta leku oso berezi baten etorkizuna ere bai, leku eder hori espekulatzaileen eskuetan geratzeko arriskua baitago.Bi neska-mutikoek, euren lagun taldearekin batera, ahalegina egingo dute euren ametsak ez daitezen adreilu artean eta zementupean lurperaturik geratu.
10 urtetik aurrera (berdea)
Jatorrizko izenburua: La caja de los tesoros
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak