Altxor kutxa / egilea, Rosa Huertas; itzultzailea, Aitor Arana ; marrazkilaria, Kike de la Rubia - Huertas, Rosa (Paper txoriak, 2016)
Sofiak udako oporrak hondartzan emango ditu eta, bertan, haren bizitza eta Migelena aldatuko dira. Bien patua euren eskuetan dago eta leku oso berezi baten etorkizuna ere bai, leku eder hori espekulatzaileen eskuetan geratzeko arriskua baitago.Bi neska-mutikoek, euren lagun taldearekin batera, ahalegina egingo dute euren ametsak ez daitezen adreilu artean eta zementupean lurperaturik geratu.