Erreaktore kimikoak I : erreaktore kimiko homogeneoen diseinua - Ayastuy Arizti, Jose Luis; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua; Iriarte Velasco, Unai ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2010)
Ikasmaterial honen helburu nagusia da industri mailan erabiltzen diren erreaktore kimikoei buruzko oinarrizko ezagutzak hartzen laguntzea, erreaktore kimiko homogeneoen diseinurako, analisirako, ustiapenerako eta hobekuntzarako beharrezkoak.
Liburu honek UPV/EHUko Euskara Errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Baliabide digitalak; Erreakzio kimikoak; Ingeniaritza kimikoa; Monografiak