Erreaktore kimikoak I / Jose Luis Ayastui Arizti eta Unai Iriarte Velasco : erreaktore kimiko homogeneoen diseinua - Ayastuy Arizti, Jose Luis (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2010)
Ikasmaterial honen helburu nagusia da industri mailan erabiltzen diren erreaktore kimikoei buruzko oinarrizko ezagutzak hartzen laguntzea, erreaktore kimiko homogeneoen diseinurako, analisirako, ustiapenerako eta hobekuntzarako beharrezkoak.