Iragarki-ipuinak - Fernández Paz, Agustín; Pérez, Olga; Suarez, Jon (Arrigorriaga : SM, 1992)
Zergatik dago egunkarietan jende arruntari buruzko hain aipamen gutxi? Beharbada ez zaie albisteei begiratu behar horiek aurkitzeko, iragarkiei baizik. Iragarki laburrei, horixe da!
12 urtetik aurrera (berdea)
Galiziako Juntako Kultura eta Gazteria Kontseilaritzaren dirulaguntzaz izan da itzulia eta argitaratua liburu hau.
Jatorrizko izenburua: Contos por palabras
1990 Lazarillo saria.
Keywords: Ekologia; Gizarte kritika -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak