Iragarki-ipuinak / Agustín Fernández Paz ; [itzultzailea, Jon Suarez Barrutia ; irudiak, Olga Pérez] - Fernández Paz, Agustín (Baporea. Sail gorria (SM), 1992)
Zergatik dago egunkarietan jende arruntari buruzko hain aipamen gutxi? Beharbada ez zaie albisteei begiratu behar horiek aurkitzeko, iragarkiei baizik. Iragarki laburrei, horixe da!