Nortasunaren psikologiako praktikak - Haranburu Oiharbide, Mikel; Guerra Plaza, Jesús; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2009)
Testu honen helburuak honako hauek dira: 1)Nortasuna aztertzeko ikuspegi ezberdinak ezagutu; 2) Nortasunaren sorrera, garapena, integrazioa eta desintegrazioa ezagutu; 3) Nortasunaren egitura deskribatzen jakin hainbat ikuspegitatik (ikuspegi kognitibista, ikuspegi fenomenologikoa, ikuspegi faktorialista, ikuspegi psikodinamikoa...); 4) Nortasunaren nahasteak deskribatzen jakin.
Liburu honek UPV/EHUko Euskara Errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Nortasuna; Psikologia; Baliabide digitalak; Monografiak