Babar, elefantetxoaren istorioa - Brunhoff, Jean de (1899-1937); Billelabeitia, Miren ([Madril] : Alfaguara ; [Bilbo] : Desclée de Brouwer, 1988)
Oihan handian Babar elefantetxoa jaio berri dago. Handik lasterrera, ehiztari batek bere ama hilten du eta bere, bere burua gorde beharrean, hirira doa. Han bere lagunik onena izango den andre zahar bat ezagutzen du. Baina oihan-minak gehiago egiten dio eta bertara itzultzea erabakitzen du Arturo eta Kelesta bere lehengusu-lehengusinarekin, oihanean ustegabe on batek itxaroten dio...
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Maitasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Babesa -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura