Kimika analitikoaren esperimentazioa / Gorka Arana Momoitio... [et al.] - Arana Momoitio, Gorka (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2011)
Ikasmaterial honen helburu nagusia analisi kimikoak behar diren segurtasun eta kalitate arauak beteaz laborategi kimiko analitikoan burutu behar diren hainbat prozedura azaltzea da.Helburu hau betetzeko asmotan liburuan bi atal nagusi aurki daitezke:- Laborategian jarduteko segurtasun arauak eta bertan erabiliko diren materialaren eta erreaktiboen deskribapena.- Hainbat analisi burutzeko prozeduren deskribapena. Atal honetan analisi kualitatiboa eta kuantitatibo kimikoa eta instrumentala batzen diren kasu bakoitzean laborategian aritzeko oinarri teoriko minimoarekin batera.