Superordenadorea - Packard, Edward; Bolle, Frank; Mendiguren, Iñaki (Donostia : Elkar, 1987)
Bizitza superarriskutsua izan daiteke superordenadore batekin. Lehen saria irabazi duzu software-lehiaketan, eta Conrad izeneko Genecomp AI 32 ordenadore baten jabe berria zara. Funtzionamendurako argidideak irakurri adi-adi, eta konektatu egiten duzu. Bapatean, hitz egiten hasten da Conrad. Jakin daitekeen guztia daki zutaz. Oso burutsua da zure superordenadore berria. ia den-dena egin dezakezu berarekin.
12 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ordenagailu pertsonalak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak