Superordenadorea / egilea, Edward Packard ; marrazkiak, Frank Bolle; [itzultzailea, Iñaki Mendiguren] - Packard, Edward (Aukeratu zeure abentura (Timun Mas - Elkar), 1987)
Bizitza superarriskutsua izan daiteke superordenadore batekin. Lehen saria irabazi duzu software-lehiaketan, eta Conrad izeneko Genecomp AI 32 ordenadore baten jabe berria zara. Funtzionamendurako argidideak irakurri adi-adi, eta konektatu egiten duzu. Bapatean, hitz egiten hasten da Conrad. Jakin daitekeen guztia daki zutaz. Oso burutsua da zure superordenadore berria. ia den-dena egin dezakezu berarekin.