Elikadura, garapena eta jasangarritasuna / Amaia Agirre - Agirre, Amaia (R400, 2015)
Lan honetan, elikadura eta nutrizioari buruzko hainbat kontzeptu lantzen dira; izan ere, elikadura osasuntsua ezinbestekoa da hainbat gaixotasun prebenitzeko, eta gaur egungo mundu globalizatuan, jende askok ez du ondo elikatzeko aukerarik. Hori dela eta, lan honen helburuetako bat izango da gizarteko gazteek gai horren inguruan kontzientzia hartzea.