Teknologia elektrikoa - Etxegarai Madina, Agurtzane; Larrabe Uribe, Zigor; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2012)
Aurkibidea: -2. Garraio- eta banaketa-sare elektrikoak-3. Lineen parametroak eta ereduak-4. Energia-sare elektrikoetako elementuak-5. Behe-Tentsioko instalazioak-6. Akatsak-7. Babesgailuak-8. Gaintentsioen aurkako babesa-9. Lur-konexioak
Liburu honek UPV/EHUko Euskara Errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Teknologia; Ingeniaritza elektrikoa; Baliabide digitalak; Monografiak