Teknologia elektrikoa / Agurtzane Etxegarai Madina, Zigor Larrabe Uribe - Etxegarai Madina, Agurtzane (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2012)
Aurkibidea: -2. Garraio- eta banaketa-sare elektrikoak-3. Lineen parametroak eta ereduak-4. Energia-sare elektrikoetako elementuak-5. Behe-Tentsioko instalazioak-6. Akatsak-7. Babesgailuak-8. Gaintentsioen aurkako babesa-9. Lur-konexioak