Kaleko legea - Hinton, S. E.; Iturralde, Joxemari (Madril : Alfaguara ; Bilbo : Desclée de Brouwer, 1989)
Rusty James izugarri alaitu zukeen Steve bere aspaldiko laguna egun hartan hondartzan ikusteak, iraganeko oroitzapen latzak gogora ekarri izan ez balizkio: laster itsusiagotu ziren guduxka txikiak, neskak, edozein bazterretako amenazuak, burrukak non askotan altzairua azaltzen zen disdiran, erreformategian nozitutako une txarrak, festak non anfetak eta alkoholak giroa astuntzen zute... eta bereziki, Motorreko Mutilaren oroitzapen sakona, betidanik pertsonai ahaztuezin honen antzekoa izan nahi baitzuen...
12 urtetik aurrera (berdea)
Rumble fish
Keywords: Eguneroko bizitza -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Drogak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura