Antzinako euskal ahozko ipuinak - Esturo Errazti, Miren (Bilbo : Desclée de Brouwer, 1997)
Ipuin bilduma honetan ahoz aho pasa diren zenbait kontakizun bildu ditugu. Horietan, euskal mitologiaren zenbait pertsonaia agertuko dira: Basajaun, Tartalo...
Liburu hau euskaltegiko 4. urratsetik gorako ikasleentzat egokiturik dago. Halaber, ertaineko irakaskuntzaren programazioan 3. mailako gorako ikasleek erabil dezakete.
Keywords: Euskal herri-ipuinak; Euskara -- Irakurgaiak; Helduen euskalduntze-alfabetatzea -- Irakurgaiak; Helduentzako Literatura