Oinarrizko aljebra Moodle plataforman - Romera Etxeberria, Alfonso; IRALE (Eibar) (Eibar : Irale, 2016)
DBH 2ko oinarrizko aljebra gaia lantzeko material honetan, Moodle plataforman erabiltzeko baliabide eta jarduera multzo bat aurkituko duzu. Gainera, aukera izango duzu Moodle plataforman jarri diren zenbait baliabide handik kanpo ere erabiltzeko.
Moodle ikastaroaren segurtasun-kopia; Eskuliburuak (PDF); "Oinarrizko aljebra" izeneko aurkezpena (Power Point)
2016/02/05
DBH
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak