Oinarrizko aljebra Moodle plataforman / Alfonso Romera Etxeberria - Romera Etxeberria, Alfonso (R400, 2016)
DBH 2ko oinarrizko aljebra gaia lantzeko material honetan, Moodle plataforman erabiltzeko baliabide eta jarduera multzo bat aurkituko duzu. Gainera, aukera izango duzu Moodle plataforman jarri diren zenbait baliabide handik kanpo ere erabiltzeko.