Energia-iturriak - López, Juan Carlos; Tuduri, Idoia (Donostia : Eurovideo, 1998)
Gizarte Zientziek jakintzagai-multzoa osatzen dute, eta haien lotura gizakiaren jarduera da. Egon daitezkeen ikuspegien aniztasunak jakintzagai ugari sortzea eragiten du, besteak beste, Historia, Geografia, Soziologia eta Ekonomia, gizarteriaren eta ingurune naturalaren arteko elkarreragina edo gizarte bateko egitura ekonomikoak bezalako arlo oso desberdinak jorratzen dituztenak, hain zuzen ere.
2000.02
DBH, 1-4 mailak
Keywords: Energia baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak